Babeczki Devil ' s Food z nadzieniem Marshmallow

Babeczki Devil ' s Food z nadzieniem Marshmallow
Babeczki Devil ' s Food z nadzieniem z prawoślazu mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz krem z prawoślazu, sól, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Diabelskie ciasto z polewą z pianki, Ciasto diabelskie z nadzieniem z masła orzechowego, oraz Ciasto diabelskie z nadzieniem z kremu Mocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu i skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W innej misce wymieszaj mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól. Połowę mąki wymieszać z masłem. Mieszaj z mlekiem tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać pozostałą mieszaninę mąki i mieszać tylko do włączenia. Łyżka ciasto równo na 16 kubków muffin (1/3-kubek pojemności; kubki powinny być prawie pełne) wyłożone papierowych kubków do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
5
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż blaty powrócą po lekkim naciśnięciu na środku lub Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
6
Ostudzić w patelniach na stojakach przez 5 minut; wyjąć babeczki z patelni i ustawić na stojakach, aby całkowicie ostudzić, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
7
Małym, ostrym nożem Wytnij cylinder o szerokości około 3/4 cala i głębokości 1 cala od środka góry każdej babeczki. Odciąć i wyrzucić około 1/2 cala od dna każdego cylindra. Za pomocą noża wydrąż małą jamę wewnątrz każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Łyżka śmietany marshmallow do worka cukierniczego wyposażonego w gładką końcówkę 1/2 cala. Skręć koniec torby szczelnie, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
9
Umieść końcówkę we wnęce jednej babeczki; bez przesuwania końcówki, wyciśnij wypełnienie do wnęki, do 1/4 cala od góry. Powtórz, aby wypełnić pozostałe babeczki. Włóż cylindry do ciasta w otwory.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
10
Łyżka czekoladowo-serowy lukier do innego worka cukierniczego, wyposażony w końcówkę Gwiazdy 3/4 cala, i rury na czubkach babeczek, lub rozłożone na babeczki z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
NóżNóż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn