Babeczki Bananowo-Jagodowe
Babeczki bananowo-jagodowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 188 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej roślinny, jagody i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Babeczki Bananowe Jagodowe, Babeczki Bananowo-Jagodowe, oraz Babeczki Bananowe Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 12 regularnych kubków muffin lub linii z papierowymi kubkami do pieczenia.
Ubić mleko, olej, banan i jajko w dużej misce widelcem. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem borówek tylko do momentu zwilżenia mąki. Złóż jagody. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (kubki będą prawie pełne).
W razie potrzeby posypać cukrem.
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.