Babeczki Bananowo-Jagodowe

Babeczki Bananowo-Jagodowe
Babeczki bananowo-jagodowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 188 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej roślinny, jagody i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Babeczki Bananowe Jagodowe, Babeczki Bananowo-Jagodowe, oraz Babeczki Bananowe Jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 12 regularnych kubków muffin lub linii z papierowymi kubkami do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić mleko, olej, banan i jajko w dużej misce widelcem. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem borówek tylko do momentu zwilżenia mąki. Złóż jagody. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (kubki będą prawie pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
W razie potrzeby posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn