Azjatyckie bułeczki BLT z majonezem Chile
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 595 kalorii, 18g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Jeśli 2,28 zł za porcję spada w budżecie, Azjatyckie bułeczki BLT z majonezem Chile może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, bekon, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bułeczki na parze z grillowanymi krewetkami i majonezem Sriracha, Tostadas Z Tuńczyka Z Majonezem Chile, oraz Bułeczki na parze z boczniakami Tempura King i majonezem Agave-Miso (Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Praca w partiach, gotować boczek w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych.
Posypać boczek pięciopalczastym proszkiem, następnie rozbić plastry na pół.
Umieść plastry pomidora na blasze do pieczenia i posmaruj połową sosu hoisin. Broil aż bulgotanie, o 3 protokół, następnie włączyć; pędzel z pozostałym sosem hoisin i broil 3 więcej minut.
Połączyć majonez i Sriracha w małej misce. Wrzucić rukolę i kolendrę do średniej miski z octem, olejem sezamowym i szczyptą soli.
Zwilżyć 2 papierowe ręczniki i wycisnąć nadmiar wody. Zawiń Chińskie bułki luźno w papierowych ręcznikach, a następnie umieść w dużej misce bezpiecznej dla mikrofal; przykryj folią i kuchenką mikrofalową w odstępach 30-sekundowych, aż będą gorące i miękkie.
(Alternatywnie, pary w koszu parowiec ustawiony na wrzącej wodzie, 5 minut.) Jeśli używasz bułek hamburgerowych, nie paruj.
Rozłóż wnętrze bułek z niektórymi majonezem chile. Napełnij bułki kilkoma plastrami ogórka, boczku i pomidora oraz częścią mieszanki rukoli.