Azjatyckie bułeczki BLT z majonezem Chile

Azjatyckie bułeczki BLT z majonezem Chile
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 595 kalorii, 18g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Jeśli 2,28 zł za porcję spada w budżecie, Azjatyckie bułeczki BLT z majonezem Chile może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, bekon, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bułeczki na parze z grillowanymi krewetkami i majonezem Sriracha, Tostadas Z Tuńczyka Z Majonezem Chile, oraz Bułeczki na parze z boczniakami Tempura King i majonezem Agave-Miso (Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Praca w partiach, gotować boczek w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać boczek pięciopalczastym proszkiem, następnie rozbić plastry na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
4
Umieść plastry pomidora na blasze do pieczenia i posmaruj połową sosu hoisin. Broil aż bulgotanie, o 3 protokół, następnie włączyć; pędzel z pozostałym sosem hoisin i broil 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Sos HoisinSos Hoisin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Połączyć majonez i Sriracha w małej misce. Wrzucić rukolę i kolendrę do średniej miski z octem, olejem sezamowym i szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
SrirachaSriracha
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Zwilżyć 2 papierowe ręczniki i wycisnąć nadmiar wody. Zawiń Chińskie bułki luźno w papierowych ręcznikach, a następnie umieść w dużej misce bezpiecznej dla mikrofal; przykryj folią i kuchenką mikrofalową w odstępach 30-sekundowych, aż będą gorące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
(Alternatywnie, pary w koszu parowiec ustawiony na wrzącej wodzie, 5 minut.) Jeśli używasz bułek hamburgerowych, nie paruj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
8
Rozłóż wnętrze bułek z niektórymi majonezem chile. Napełnij bułki kilkoma plastrami ogórka, boczku i pomidora oraz częścią mieszanki rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Zdjęcia Jonathan Kantor

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc mieszanka z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn