Azjatycka Zupa Z Jajek
Azjatycka zupa z jajkiem może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz sos sojowy, skrobię kukurydzianą, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa Z Jajkiem, Zupa Z Jajkiem, oraz Zupa Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zagotuj wywar z zupy, starty imbir i sos sojowy. W małej filiżance zrób zawiesinę, łącząc skrobię kukurydzianą i 2 łyżki bulionu z kurczaka. Mieszać do rozpuszczenia. Powoli wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej mieszając wywar, aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu.
Wlać jajka powoli mieszając zupę w tym samym kierunku. Jajko będzie się rozprzestrzeniać i pióro. Wyłączyć ogień i dodać zieloną cebulę. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.