Azjatycka zupa ogórkowa to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako zupa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz jednodniowy chleb, cukier, sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ogórek Azjatycka Zieleń, Sałatka Z Ogórków Azjatyckich, oraz Sałatka Z Ogórków Azjatyckich.
Instrukcje
1
Chleb ułożyć w blenderze. Pulsuj 10 razy lub do momentu powstania grubych okruchów.
Dodać puree mieszankę papryki do bułki tartej; dobrze wymieszać. Powtórz procedurę z pozostałą mieszanką papryki i pozostałą 2/3 szklanki bulionu. Wymieszaj ocet, cukier, Sriracha i sól. Łyżka 1 1/4 szklanki zupy do każdej z 4 misek, i skropić każdą porcję z 1/2 łyżeczki oleju.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.