Azjatycka Sałatka sezamowa z pieczonym tuńczykiem
Azjatycka Sałatka sezamowa z pieczonym Tunanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 484 kalorie, 34g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 4,84 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać steki z tuńczyka, plantatorów koktajl orzeszki ziemne, kapusta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Azjatycka Sałatka Niçoise z pieczonym czarnym sezamem tuńczyk, Azjatycka Sałatka Z Tuńczykiem, oraz Tuńczyk Zapiekany Sezamem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Obie strony steków rybnych równomiernie posmarować olejem; doprawić pieprzem.
Grill 3 do 4 min. z każdej strony lub do średnio rzadkiego doneness.
Zdjąć z grilla; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Wszystkie pozostałe składniki połączyć z wyjątkiem orzechów; umieścić na półmisku. Pokroić rybę; umieścić na sałatce.