Awokado Nadziewane Sushi

Awokado Nadziewane Sushi
Przepis Sushi Nadziewane awokado jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ta przystawka ma 282 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.27 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka awokado, przyprawiony ocet ryżowy, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Awokado Nadziewane, Awokado Nadziewane Pomidorami, oraz Awokado Nadziewane Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Delaire Graff Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Jasny złoty kolor pszenicy. Warstwowe ekspresje owoców cytrusowych i tropikalnych z subtelnymi warstwami miodu i migdałów w tle. Zbalansowane i znakomicie skonstruowane smaki są uzupełnione delikatną mineralnością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia53
Magazyn