Autumn Gin Sour

Autumn Gin Sour
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Autumn Gin Sour. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 176 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz białka jaj, pomarańczową marmoladę, grand marnier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Bezglutenowa Sałatka z dzikiego ryżu z kurkami, wiśniami i śmietaną nerkowca, Spiced Whiskey Sour-homemade sour mix, oraz Jesień dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 2 1/4 szklanki
2
London dry gin, 1 filiżanka świeżego soku z cytryny i3 / 4 filiżanki Grand Marnierw dużym dzbanku; chilluntil bardzo zimne, co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
GinGin
3
4 duże białka * wymieszać w małym słoiczku; schłodzić do ostygnięcia. Dla każdego koktajlu,wstrząsnąć 2 1/2 uncji mieszaniny gin, 1/2 uncji białka jaja i 1 łyżeczka Marmolady pomarańczowejw koktajlshaker do bardzo spieniony, o 1 minutę. Napełnij jedzeniem; wstrząsaj, aż Na Zewnątrz będzie mroźno, około 30 sekund. Odcedzić do szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
KoktajlKoktajl
PomarańczowyPomarańczowy
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
GinGin
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn