Asian Catfish Wraps

Asian Catfish Wraps
Asian Catfish Wraps to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kapustę napa, butelkowany imbir, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Okłady Sumowe Tygodniowe, Cajun Catfish Wraps with Slaw, oraz Duszony Sum W Stylu Azjatyckim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1/2 łyżeczki ciemnego oleju sezamowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Olej SezamowyCiemny Olej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj bryłki suma; gotować 3 minuty lub do końca, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
3
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki ciemnego oleju sezamowego na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Olej SezamowyCiemny Olej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj kapustę, pokrojone czapki grzybowe, marchew, zielona cebula, imbir, i czosnek;smażyć 2 minut lub aż marchew jest chrupiące-przetargu. Wymieszać bryłki suma, hoisin, i sos czosnkowy chili, i gotować 1 minutę lub aż dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Czosnkowy ChiliSos Czosnkowy Chili
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
SumSum
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sos HoisinSos Hoisin
6
Zdjąć z ognia.
7
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podziel mieszankę sumów równomiernie między tortille; zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
SumSum
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn