Need a przystawka wegańska? Ashure może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka skórki pomarańczowej, wody, porzeczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są .
Instrukcje
1
Umieść fasolę garbanzo, białą fasolę, bulgur i rodzynki w osobnych miseczkach i dodaj wodę do pokrycia.
Następnego dnia, połączyć fasolę garbanzo i białą fasolę w rondlu z wodą na pokrycie. Doprowadzić wodę do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż fasola będzie miękka, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Fasola Biała
Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Odcedzić pszenicę i przenieść ją do dużego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Dodać 15 szklanek wody (3 ćwiartki plus 3 szklanki) i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 15 minut, odtłuszczając i odrzucając każdą pianę, która się pojawi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
6
Gdy pszenica zgęstnieje, wymieszać cukier i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Odcedzić gotowaną fasolę i dodać je do mieszanki pszenicy. Wymieszaj rodzynki, morele, skórkę pomarańczową i goździki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i owoce są miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Dekoruj prażonymi sezamem, posiekanymi orzechami włoskimi, posiekanymi pistacjami, porzeczkami i cynamonem. Pozostaw budyń do ostygnięcia, a następnie podawaj.