Arbuz Pops

Arbuz Pops
Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś Wafle do powlekania, blokuj plastikową piankę, różowy kolor pasty spożywczej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arbuz pops, Arbuz Ice Pops, oraz Arbuz-Jagodowe Lody dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i białek jaj i dodając różowy pasty kolor żywności. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Białka JajBiałka Jaj
Kolor żywnościKolor żywności
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać lukier i chipsy czekoladowe; dobrze wymieszać. Uformować w 32 podłużne kulki; umieścić na arkuszu cookie. Zamrozić do twardości. Gdy kulki ciasta są twarde, przenieść do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Wyjąć kilka kulek ciasta z lodówki na raz. Zanurz końcówkę 1 lizaka 1/2 cala w roztopione białe cukierki i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Dip każda kulka ciasto do stopionego cukierków na pokrycie; dotknij nadmiar. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
5
Odstawić do Ustawienia. Dip każda kulka ciasto do roztopionego Zielonego cukierka na pokrycie; dotknij nadmiar. Powrót kije do bloku pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Odstawić do Ustawienia. Wykałaczką udekoruj kulki tortowe jasnozielonymi cukierkami, aby wyglądały jak arbuzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
7
Odstawić do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn