Arbuz Pops
Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś Wafle do powlekania, blokuj plastikową piankę, różowy kolor pasty spożywczej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arbuz pops, Arbuz Ice Pops, oraz Arbuz-Jagodowe Lody dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i białek jaj i dodając różowy pasty kolor żywności. Całkowicie fajne.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Dodać lukier i chipsy czekoladowe; dobrze wymieszać. Uformować w 32 podłużne kulki; umieścić na arkuszu cookie. Zamrozić do twardości. Gdy kulki ciasta są twarde, przenieść do lodówki.
Wyjąć kilka kulek ciasta z lodówki na raz. Zanurz końcówkę 1 lizaka 1/2 cala w roztopione białe cukierki i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Dip każda kulka ciasto do stopionego cukierków na pokrycie; dotknij nadmiar. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Odstawić do Ustawienia. Dip każda kulka ciasto do roztopionego Zielonego cukierka na pokrycie; dotknij nadmiar. Powrót kije do bloku pianki.
Odstawić do Ustawienia. Wykałaczką udekoruj kulki tortowe jasnozielonymi cukierkami, aby wyglądały jak arbuzy.