Apple Cheddar-N-Spice Cookie Tart
Apple Cheddar-N-Spice Cookie Tart jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka cukru mix cookie, pekan, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Jabłko Cheddar i Spice Cookie tarta, Pomidorowa tarta Cheddar ze wszystkim przyprawami, oraz Tarta z jabłkami i cheddarem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść arkusz ciastek w piekarniku. Spray 10-calowy patelnia z wyjmowanym dnem z sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać mix cookie i apple pie przyprawy do wymieszania.
Pokrój w maśle za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina będzie krucha. Rezerwa 1 szklanka mieszaniny okruchów w małej misce; wymieszać pekan i ser.
Do pozostałej mieszaniny okruchów w dużej misce, wymieszać z białkiem jajka, aż powstanie miękkie ciasto. Naciśnij ciasto w dolnej i górnej części patelni.
W średniej misce umieścić nadzienie z szarlotką. Za pomocą noża pokrój jabłka na małe kawałki. Łyżka mieszanki jabłko równomiernie na ciasto ciasto ciasto.
Posyp zarezerwowaną mieszankę okruchów jabłkami.
Umieść patelnię na blasze ciastek w piekarniku.
Piec 40 do 45 minut lub aż krawędzie są złociste i polewa jest ustawiona. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Aby służyć, usunąć boki patelni; pokroić w kliny. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.