Antypasto greckie z ATHENOS
Need a wegetariańska przystawka? Greckie Antipasto z ATHENOS może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 44 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną paprykę, ser athenos feta, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Athenos Five Layer Greek Dip, Sałatka grecka ATHENOS, oraz Greckie Antypasto.
Instrukcje
Połącz fetę, oliwki, cebulę i paprykę w średniej misce.
Dodać sos i skórkę z cytryny; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Pokrój bagietkę na 48 plastrów.
Umieść w pojedynczej warstwie w patelniach do pieczenia lub na stojaku brojlerów. Broil 1 do 1-1 / 2 min. z każdej strony lub do lekko tosty po obu stronach.
Do mieszanki fety dodać natkę pietruszki; lekko wymieszać. Łyżka 1 Łyżka. z mieszanki fety na każdy plasterek tosta tuż przed podaniem.