Angielskie muffiny z szynką i serem
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 262 kalorie, 16G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, jajka, białka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Super Cheesy English Muffin-canadian Bacon strat, Kanapka z szynką, jajkiem i serem na Angielskiej babeczce, oraz Dżem z twarogu na Angielskiej babeczce.
Instrukcje
Każdą muffinkę pokroić na pół na 6 klinów. Ułóż połowę klinów muffin na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Top z boczkiem.
Posypać połową sera. Ułóż pozostałe kliny muffin na serze. Wierzch z pozostałym serem.
Połączyć mleko i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Wlać mieszaninę mleka na mieszaninę muffinek. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Odkryć warstwy i piec w 325 przez 1 godzinę lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.