Andy Ricker ' s Kapi Kung (domowa pasta krewetkowa)
Kapi Kung Andy ' ego Rickera (domowa pasta z krewetek) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 88 kalorii, 19g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Andy Ricker ' s Phat Thai (smażony makaron ryżowy z krewetkami, Tofu i orzeszkami ziemnymi), Ciasto marchewkowe Andy ' ego Rickera, oraz Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krótko opłucz osolone krewetki, a następnie włóż je w podwójną warstwę gazy i delikatnie wyciśnij większość płynu.
Wymieszać solone krewetki i krewetki pasty razem w moździerzu i Funt, mieszając od czasu do czasu z łyżką, aż masz grubej pasty, która jest mniej lub bardziej jasnobrązowy kolor, 3 do 5 minut. W porządku, jeśli są to bardzo małe kawałki solonych krewetek.
Pasta przechowuje się w szczelnym pojemniku w lodówce do 6 miesięcy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.