Amaretto - Gruszka Żurawinowa
Amaretto - Kliny gruszkowe żurawinowe to bezglutenowe i wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz amaretto, gruszki bartlett, salsę żurawinowo-kumkwatową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Amaretto-Gotowane Lody Gruszkowe, Kliny Do Pizzy Gruszka, oraz Kliny gruszkowe z Prosciutto i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gruszki obieramy i rdzeniujemy; ćwiartujemy wzdłuż. Używając melona baller, wyrzeźbić studnię w środku każdej ćwiartki.
Umieść gruszki w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; na gruszki wlej amaretto i sok z cytryny. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Odcedzić gruszki, wyrzucając płyn.
Miejsce na półmisku. Łyżkę salsy żurawinowo-Kumkwatowej do gruszek i posypać migdałami.