Almond Buttercrunch Candy I
Almond Buttercrunch Candy I jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 10. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka blanszowanych migdałów, brązowy cukier, chipsy mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Migdałowe Cukierki, Maca Buttercrunch, oraz Low Carb Almond Joy Candy Bar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C). Nasmaruj arkusz ciastek o wymiarach 14 x 18 cali.
Posypać jedną paczkę czekoladowych chipsów na przygotowanej patelni.
Umieść w ciepłym piekarniku, aż frytki stopią się, około 5 minut.
Wyjąć z piekarnika i rozprowadzić roztopioną czekoladę na dnie patelni; odstawić.
W dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu połącz masło i brązowy cukier. Stale mieszając, ogrzać do 300 do 310 stopni F (149 do 154 stopni C), lub aż niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy twarde, kruche nici. Natychmiast zdjąć z ognia. Wymieszać 3/4 szklanki śliwek migdałów i wylać na patelnię z roztopioną czekoladą; rozprowadzić równomiernie.
Pozostałą paczkę czekoladowych chipsów posypać warstwą migdałów. Ciepło z warstwy migdałów roztopi kawałki czekolady; rozprowadzić roztopioną czekoladę równomiernie.
Pozostałe 1/4 szklanki migdałów posypać czekoladą.
Pokroić w kwadraty lub pozostawić do twardnienia w litej blachy i rozbić go jak kruchy. Całkowicie ostudzić przed wyjęciem z patelni.