Ajerkoniak Napoleon

Ajerkoniak Napoleon
Eggnog Napoleons może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu i w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 10. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jeśli masz pod ręką przyprawiony rum, ciasto francuskie, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 16%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ajerkoniak chleb z kawałkami czekolady z polewą Ajerkoniakową z brązowego masła, Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serka Ajerkoniakowego, oraz Ajerkoniak rogalik budyń chlebowy z karmelowym syropem Ajerkoniakowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°. W małym ciężkim rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ubij mleko i rum. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musować. Zmniejsz ogień do małego; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Zdjąć z ognia.
4
W małej misce ubij niewielką ilość gorącej mieszanki na żółtka; wróć wszystko na patelnię, ciągle ubijając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 1 minutę. Natychmiast przełóż do czystej miski; dodać masło i wanilię. Lekko ostudzić. Naciśnij folię na powierzchnię wypełnienia; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozłóż ciasto francuskie; zwiń w 12x10 cali. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Pokroić na piętnaście 4x2-in. prostokąty.
7
Miejsce 1. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec 12-15 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Wyjmij na ruszty; ostudzić 10 minut. Podziel każde ciasto na dwie warstwy, tworząc łącznie 30 warstw; całkowicie ostudzić.
10
Zarezerwuj 10 górnych warstw ciasta.
11
Rozłóż 1 zaokrągloną łyżkę nadzienia na każdej z 10 dolnych warstw ciasta. Posyp każdą drugą warstwą ciasta i kolejną zaokrągloną łyżką stołową. Na wierzch z zarezerwowanymi warstwami ciasta. Wstaw do lodówki do podania. Do podania posyp cukrem cukierniczym i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn