Afelia (wieprzowina w kolendrze i winie)

Afelia (wieprzowina w kolendrze i winie)
Afelia (wieprzowina w kolendrze i winie) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 39g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli morskiej, nasiona kolendry, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Curry Wieprzowe Z Kolendrą, Kolendra Pieczeń Wieprzowa, oraz Kolendra Wieprzowa Z Baby Bok Choy dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn