Wheely dobry makaron i ser

Wheely dobry makaron i ser
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Wheely Good Pastan and Cheese. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 26 g białka i 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 osobom. Za 1,99 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowały i polubiły 22 osoby. Ten przepis z Foodnetwork wymaga bułki tartej, mleka, mąki i parmezanu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 62% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Wheely Good Pastan and Cheese, Wheely-Good Pasta Salad i Damn Good BLT Pasta Salad.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
3
W dużym garnku osolonego wrzątku ugotuj makaron prawie al dente, następnie odcedź i odłóż na bok. Posmaruj 4 kokilki. W rondlu na średnim ogniu rozpuść masło, a następnie dodaj mąkę, mieszając, do połączenia. Gotuj, aż mieszanina zacznie bąbelkować, 2 do 3 minut. Powoli wlewaj mleko i doprowadzaj do wrzenia. Zmniejsz ogień i mieszaj, aż sos zgęstnieje, jeszcze około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Lekko Podsmażona CukiniaLekko Podsmażona Cukinia
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno PosiekanaGruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
4
Zdjąć z ognia i dodać ser. Mieszaj, aż ser całkowicie się rozpuści. Doprawiamy solą do smaku, w zależności od słoności sera. Wymieszać z ugotowanym makaronem, następnie wlać do kokilek. W małej misce połącz bułkę tartą, pieprz i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Posyp delikatnie każdy ramekin mieszanką bułki tartej i piecz przez 20 minut lub do momentu, aż wierzch będzie musujący i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn