Pizza w stylu staroświeckim

Pizza w stylu staroświeckim
Old-World Pizzan to danie główne kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis daje 8 porcji po 629 kalorii , 31 g białka i 40 g tłuszczu każda. Za 1,62 dolara za porcję przepis ten pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pepperoni, mielonej wołowiny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 54% . Podobne przepisy to Authentic Old World Puerto Rican Sofrito , The Best Lemon Bars in the World i How to make the World's Greatest Lasagna Roll Ups .

Instrukcje

1
W misce rozpuść drożdże w wodzie. Wymieszaj z cukrem, solą, olejem i mąką. Ubijaj energicznie 20 razy. Przykryj i odstaw na około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Palcami posmarowanymi masłem, włóż ciasto do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 15 cali x 10 cali x 1 cal. Przykryj sosem do pizzy. Na wierzchu umieść kolejne cztery składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Piec w temperaturze 425° przez 15–20 minut lub do momentu, aż skórka i ser lekko się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn