Kapusta czerwona słodko-kwaśna

Kapusta czerwona słodko-kwaśna
Przepis na słodko-kwaśną czerwoną kapustę można przygotować w około 55 minut . Ta przystawka ma 123 kalorie , 2 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 10 osób. Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. 99 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, brązowy cukier, pieprz i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 53% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Duszona czerwona kapusta , Krem z czerwonej kapusty i Sałatka z czerwonej kapusty z komosą ryżową, jagodami i orzechami włoskimi z cynamonem .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ocet jabłkowy z cukrem, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Dodaj kapustę i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3
Odstaw na 5-10 minut. W międzyczasie w dużej patelni smaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Używając łyżki cedzakowej, wyjmij go na ręczniki papierowe, aby odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
4
W smalcu podsmażyć jabłko i cebulę do miękkości. Wymieszać z wodą i mieszanką kapusty. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30-35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno PosiekanaGruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
5
Wymieszaj pozostałe składniki. Gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut lub do miękkości.
6
Przed podaniem posyp resztą boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn