Kanapka z wieprzowiną szarpaną

Kanapka z wieprzowiną szarpaną
Kanapka z szarpaną wieprzowiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 58 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 1006 kalorii . Za 3,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 50% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga musztardy pełnoziarnistej, kapusty włoskiej, papryki i natki pietruszki. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 91% . Ta ocena jest spektakularna. Wypróbuj Kanapkę z szarpaną wieprzowiną z sosem BBQ z mango , szarpaną wieprzowiną Dr Pepper i szarpaną wieprzowiną BBQ w stylu Karoliny Północnej, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Ułóż wieprzowinę tłuszczem do góry w brytfannie wyposażonej w ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Fioletowej Kapusty, Drobno Pokrojonej1/2 Główki Fioletowej Kapusty, Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Umieść sól, pieprz, brązowy cukier, paprykę, liście tymianku, czosnek, ocet i pieprz cayenne w malakserze i miksuj, aż składniki dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
2-3 Gałązki Tymianku, Tylko Liście2-3 Gałązki Tymianku, Tylko Liście
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodaj oliwę z oliwek extra vergine, aż uzyskasz ładną pastę. Natrzyj nią całą wieprzowinę, upewniając się, że dociera do zakamarków, aby sól mogła wniknąć w mięso i wyciągnąć wilgoć - pomoże to utworzyć skórkę na zewnątrz po ugotowaniu. Przykryj wieprzowinę folią spożywczą i marynuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I SkórąDo 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Pozostaw mięso w temperaturze pokojowej na 30 minut przed gotowaniem. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
6
Piecz wieprzowinę przez 3 i pół godziny bez przykrycia, aż jej zewnętrzna część stanie się chrupiąco brązowa (powinna przypominać mahoń).
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
7
Przed pokrojeniem odstaw mięso na 10 minut na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Podczas gdy wieprzowina się piecze, przygotuj surówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
9
Wymieszaj musztardę, majonez, śmietanę, sok z cytryny, ocet i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
10
Dobrze wymieszaj i dodaj drobno pokrojoną kapustę włoską, fioletową kapustę, zieloną cebulę i marchewkę. Dopraw solą i pieprzem do smaku, przykryj folią spożywczą i odstaw do lodówki, aż będziesz gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
Kapusta WłoskaKapusta Włoska
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 łyżki Stołowe Plus 1 łyżeczka Musztardy Miodowej2 łyżki Stołowe Plus 1 łyżeczka Musztardy Miodowej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
11
Aby podać, przekrój bułki brioche na pół i nałóż na nie pokrojoną wieprzowinę. Na wierzch nałóż dużą łyżkę surówki i połóż górną połowę bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka BriocheBułka Brioche
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Udekoruj pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe

Składniki

11 łyżka suszonego oreganokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2kgsłopatka wieprzowa bez kości (ołopatka wieprzowa bez kości (o6bułeczki hamburgerowe briochebułeczki hamburgerowe brioche2carrots, sliced on mandolinecarrots, sliced on mandoline11 łyżka suszonego oreganocayennecayenne0pęczkipietruszka płaska, do dekoracjipietruszka płaska, do dekoracji4goździki2 małe lub średnie białe lub żółte cebule, 1 pokrojona w ćwiartki i 1 posiekana2 małe lub średnie białe lub żółte cebule, 1 pokrojona w ćwiartki i 1 posiekana2zielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz3301 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier2241 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1głowypurple cabbage, finely slicedpurple cabbage, finely sliced601 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1głowysavoy cabbage finely slicedsavoy cabbage finely sliced581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę2Batoniki toffi Heath1/2 funta bardzo zimnego, niesolonego masła, pokrojonego w kostkę1/2 funta bardzo zimnego, niesolonego masła, pokrojonego w kostkę2gałązkitymianek, tylko liścietymianek, tylko liście11 łyżka suszonego oreganogorczyca pełnoziarnistagorczyca pełnoziarnista
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia52
Magazyn