Żółty ryż z groszkiem wiosennym
Żółty ryż z groszkiem wiosennym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać gotować-in-bag ryż, drobny groszek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wiosenna Marchewka Z Żółtym Ryżem, Żółty Ryż Z Groszkiem, oraz Wiosenna Zupa Cytrynowa Z Groszkiem I Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Pokrój otwartą torbę z ryżem; wlej ryż na patelnię.
Dodaj kurkumę; smażyć 2 protokół.
Dodać bulion, 1/2 szklanki wody i sól; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz jest wchłaniana. Wymieszać z groszkiem.