Żółty Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj żółtego Gazpacho. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 80 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Lato. Mieszanka pomidorów befsztykowych, ogórek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Żółty Gazpacho, Żółty Gazpacho, oraz Żółty Pomidor Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując nad dużą miską, wyciśnij żółte połówki pomidorów, aby uwolnić nasiona i soki. Zaparkuj płyn.
Połącz wyciśnięte żółte pomidory i sól w robocie kuchennym lub blenderze i puree, aż będzie gładka.
Przełożyć do miski zawierającej miąższ pomidorowy i sok.
Dodaj cebulę, czosnek i sok z cytryny do robota kuchennego lub blendera i puree, aż będzie gładka. Przelej cebulę do miski zawierającej pomidory.
Dodaj jalapeo i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Gazpacho podawać schłodzone, przyozdobione kolendrą, ogórkiem i pokrojonym w kostkę pomidorem.