Żółte wstążki squasha z czerwoną cebulą i parmezanem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać żółte wstążki squasha z czerwoną cebulą i parmezanem spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, cienko cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cukinia I Żółte Wstążki Z Dyni Z Daikonem I Oregano I Bazylią, Letnie wstążki squasha z cytryną i parmezanem, oraz Żółty Squash z cebulą i parmezanem.
Instrukcje
Używając obieraczki do warzyw, ogolić dynie na wstążki, aby odmierzyć 5 filiżanek. Wyrzucić nasiona i rdzeń squasha.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj squash, cebula, i czosnek; gotować 4 minut lub aż cebula jest miękka, delikatnie mieszając od czasu do czasu.
Dodaj sól, pieprz czerwony i pieprz czarny, i wrzucić delikatnie połączyć.