Żyrafa-Placek
Ciasto żyrafa-Spot może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 735 kalorii, 13g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, skórkę z cytryny, plus 2 łyżki masła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Giraffe ' s Love No-Bake wegański Sernik, Krewetki Z Grilla, oraz Naleśniki Bananowe 5 Spot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj galaretką 11 na 17 cali i ułóż dno papierem woskowym. Masło Papier i mąkę na patelni, odsączając nadmiar mąki.
W średniej misce mąkę ubić z proszkiem do pieczenia i solą. W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, śmietanę masło.
Dodać cukier i ubić do puszystej.
Dodać jajka, 1 na raz, dobrze pokonując między dodatkami. Ubić wanilią i skórką cytrynową. Ubić suche składniki w 3 dodatkach, na przemian z mlekiem; ubić na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i wygładzić powierzchnię.
Piec przez 20 minut, lub aż ciasto jest złoty i zaczyna brązowy na brzegach.
Przełożyć do stojaka z drutu i ostudzić.
Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i odkleić papier woskowy. Używając 6-calowego talerza lub pokrywy garnka jako prowadnicy, wyciąć 3 rundy z ciasta. Zachowaj resztki ciasta na przekąskę.
1 łyżkę konfitury z moreli ubić w 1/2 szklanki lukru z twarogiem.
Ułożyć jeden placek na talerzu.
Rozłóż połowę lukru morelowego i polej drugą warstwą ciasta.
Rozłóż pozostałą lukier morelowy i wyłóż ostatnią warstwę ciasta.
Pozostałe roztopione konfitury z moreli posmarować na całej górze i bokach ciasta. Ciasto przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut.
Rozłóż pozostałą lukier serowy na całej górze i stronach ciasta. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
W żaroodpornej misce wymieszaj 3 krople, każda z czerwonych i zielonych barwników spożywczych z wodą.
Posypać żelatynę nad mieszaniną i odstawić do zmiękczenia.
Umieścić miskę w małej patelni wrzącej wody i mieszać tylko do momentu, aż żelatyna topi. Za pomocą małego pędzla namaluj zaokrąglone kwadraty na całym torcie, aby stworzyć wzór na żyrafę.