Żeberka na słodko i słono

Żeberka na słodko i słono
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słodkich i słonych żeberek. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 585 kalorii, 45g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka miodowego sosu barbecue, pieprzu, ostrej musztardy brązowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka z sosem słodko-słonym, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Mix słodkich i słonych przekąsek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę umieścić w 5-qt. powolna kuchenka. Wierzch z żebrami. W małej misce, połączyć pozostałe składniki; zalać żeberka. Gotować, pod przykryciem, na niskich 8-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn