Żeberka I Gołąbki
Żeberka i Gołąbki to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis zawiera 12 porcji z 629 kalorii, 36g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Za 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka kapusty, kiszonej kapusty, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Żeberka I Gołąbki, Krótkie Żeberka Z Kapustą, oraz Gołąbki / Golabki / Gołąbki.
Instrukcje
Umieść żebra w dwóch 13-calowych. x 9-w. w patelniach do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 30 minut. W międzyczasie usuń rdzeń z kapusty. W dużym czajniku gotuj kapustę we wrzącej wodzie przez 2-3 minuty.
Po zmiękczeniu Usuń zewnętrzne liście. Włóż kapustę do wrzącej wody, aż 12 liści zmięknie i usunie. Zachowaj pozostałą kapustę do innego użytku.
Usuń grube żyły środkowe z liści. W misce wymieszaj wołowinę, wieprzowinę, cebulę, ryż, czosnek, sól i pieprz.
Umieść około 1/2 szklanki na każdym liściu kapusty. Złóż boki; zwinąć, zaczynając od rozłożonej krawędzi.
Rozłóż 1/4 szklanki przecieru pomidorowego i 1 szklankę kiszonej kapusty w holenderskim piekarniku.
Ułóż żeberka, 1 szklankę kapusty kiszonej, gołąbki, pozostałą kapustę kiszoną i pozostałe puree. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 45-55 minut lub do miękkości żeberek, a termometr do mięsa włożony do gołąbków odczytuje 160°.
Podawać łyżką cedzakową lub w razie potrzeby zagęścić soki.