Żeberka Chińskie
Chińskie żeberka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 710 kalorii, 40g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, imbir, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Żeberka Chińskie, Żeberka Chińskie, oraz 1,2,3,4,5 Żeberka Chińskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu szklanym, wymieszać sos hoisin, ketchup, miód, sos sojowy, sake, ocet ryżowy, sok z cytryny, imbir, czosnek i pięć przypraw w proszku.
Umieść żeberka w naczyniu i obróć się do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce przez 2 godziny lub tak długo, jak przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Napełnij brojler tacę z wystarczającą ilością wody, aby pokryć dno.
Umieść ruszt lub stojak na tacy. Ułóż żebra na ruszcie.
Umieść stojak brojlerów na środku piekarnika. Gotować przez 40 minut, obracając i szczotkując marynatą co 10 minut.
Niech marynaty gotować na ostatni 10 minut, aby glazury. W razie potrzeby zakończyć pod brojlerem. Wyrzucić pozostałą marynatę.