Świąteczny Tort Z Białej Czekolady

Świąteczny Tort Z Białej Czekolady
Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia czekolady, dżem malinowy, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Z Białej Czekolady, Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, oraz Tort Z Białej Czekolady I Migdałów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz masło, wodę i białą czekoladę; gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z maślanką, jajkami i ekstraktami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
JajkoJajko
3
W małej misce, połączyć 1/2 szklanki mąki i orzechów pekan. W dużej misce, połączyć cukier, soda oczyszczona i pozostałą mąkę. Stopniowo ubić w mieszaninie masła. Wymieszać mieszaninę orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do trzech natłuszczonych i zalanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Na lukier, w kuchence mikrofalowej, roztopić białą czekoladę; wymieszać, aż będzie gładka. Ostudzić przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
7
W dużej misce ubić serek śmietankowy i masło. Stopniowo ubić w roztopionej czekoladzie i ekstraktach. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Aby złożyć, rozłożyć 2 łyżki dżemu na jednej warstwie ciasta; rozłożyć 1/2 szklanki lukru. Powtórz warstwy dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
9
Rozłóż pozostały lukier na górze i bokach torte. Ciepły pozostały dżem; mżawka na talerzach deserowych. Na wierzchu kawałek torte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn