Świąteczna Wieprzowina
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni świąteczna wieprzowina może być super bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 7G tłuszczu i w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka polędwicy wieprzowej, musztardy dijon, koncentratu soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 42%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Świąteczna Pieczeń Wieprzowa, Świąteczna Pieczeń Schabowa, oraz Świąteczna Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną.
Instrukcje
Pokrój polędwicę na 12 plasterków; spłaszcz do 1/4 cala. grubość. Na dużej patelni zrumienić wieprzowinę z obu stron na średnim ogniu w oleju.
Dodaj 1/4 szklanki bulionu wołowego; zmniejszyć ogień. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 4-6 minut lub do miękkości.
Wyjmij mięso do naczynia do serwowania i trzymaj w cieple.
Na tej samej patelni dodaj żurawinę, musztardę i pozostały bulion.
Połącz koncentrat soku pomarańczowego i skrobię kukurydzianą na gładką masę; stopniowo dodawać do mieszanki bulionowej. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.