Świeże Ciasto Jeżynowe
Świeże ciasto jeżynowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 182 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Mieszanka jeżyn, szybko gotującej się tapioki, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Z łyżką ocena 19%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy obejmują Świeże Ciasto Jeżynowe, Świeże Ciasto Jeżynowe, oraz Fresh Blackberry Crisp.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj cukier, tapiokę i sól.
Dodaj 1 szklankę jeżyn; wrzucić do płaszcza.
Odstaw na 15 minut. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż jagody pękną, a mieszanina dojdzie do delikatnego wrzenia.
Zdejmij z ognia; delikatnie wymieszaj pozostałe jagody.
Linia a 9-w. talerz do ciasta z dolnym ciastem; przycinaj ciasto nawet krawędzią talerza.
Dodaj nadzienie; kropka z masłem.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Wykończenia, uszczelnienie i flet krawędzie.
Wytnij rozcięcia na górze.
Piec w temperaturze 400° przez 35-40 minut lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie musujące. Ostudzić na ruszcie.