Świeże ciasto gruszkowe z serem pleśniowym
Świeże ciasto gruszkowe z serem pleśniowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, margarynę, gruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 32%. Spróbuj Ser Pleśniowy Sałatka Gruszka, Sałatka Z Gruszką I Serem Pleśniowym, oraz Pizza z serem pleśniowym i gruszkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 2/3 szklanki cukru, 1/2 szklanki sera pleśniowego i margaryny w misce; ubić z dużą prędkością miksera, aż będzie gładka.
Dodać mleko, białka i wanilię; dobrze ubić.
Połączyć 1 1/3 szklanki mąki i proszku do pieczenia.
Dodaj do mieszanki serowej, mieszając tylko do zwilżenia.
Rozprowadź ciasto na 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Ułóż plasterki gruszki w jednej warstwie w 3 rzędach na wierzchu ciasta, delikatnie wciskając plasterki gruszki w ciasto.
W misce wymieszać 1/4 szklanki mąki i 3 łyżki cukru; pozostały ser pokroić blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż zbrązowieje.