Świeża Salsa

Świeża Salsa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać świeże Salsan spróbować. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odebrać chiles, cebula, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Podobne przepisy to Świeża Salsa, Salsa Fresh Cut, oraz Salsa Fresh Mex.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w szklanej lub plastikowej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 1 tydzień, do blendflavors.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn