Śródziemnomorska Pieczeń Wołowa Pita
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz odtłuszczone mleko, sałatę rzymską, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mediterranean Pita Pockets, Śródziemnomorski Dip z chipsami Pita, oraz Śródziemnomorska Pizza Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce na suchej patelni na średnim ogniu; mieszać od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 3 protokół. Super. W misce wrzuć orzechy, wołowinę, sałatę, marchew, ogórek, cebulę i fetę. Odciąć 1/4 każdej pity; dodać większy kawałek nadzieniem.
W innej misce ubić majonez, mleko i ocet.
Mżawka dressing nad nadzieniem pita.
Podawać z pozostałą 1/4 pita.
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "