Flatbread ze szparagami, Fontiną i marynowaną cebulą
Jeśli 44 grosze za porcję spada w budżecie, Flatbread ze szparagami, Fontiną i marynowaną cebulą może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, ocet winny, główkę czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną, Zwęglone szparagi z kremowym Adobo i marynowaną czerwoną cebulą, oraz Włoski Flatbread (Piadina) z Fontinanem i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Czosnek zalać sprayem do gotowania. Owinąć główkę czosnku w folię.
Piec w 400 przez 45 minut lub do miękkości; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Połącz miąższ czosnku i oliwę z oliwek w małej misce, mieszając, aż będzie gładka.
Umieść kamień do pizzy na Dolnym stojaku piekarnika. Rozgrzej kamień pizzy 30 minut.
Połączyć cebulę, ocet i 2 łyżeczki soli w misce; odstawić 20 protokół.
Wyjąć 1 szklankę mieszanki cebuli z łyżką szczelinową; odstawić. Rezerwa pozostałą mieszaninę cebuli do innego użytku.
Szparagi gotować we wrzącej wodzie 2 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą; spuścić. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Podziel ciasto na pół. Pracując z 1 połową na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło), rozwałkuj ciasto w 11-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Ciasto ułożyć na blasze do pieczenia (lub szalce z galaretką) posypanej 1 łyżką mąki kukurydzianej.
Połowę mieszanki czosnku rozłożyć na cieście. Na wierzchu 1/2 szklanki mieszanki cebuli i 3/4 szklanki szparagów, pozostawiając 1-calową granicę.
Posypać 6 łyżkami sera. Wsuń ciasto na rozgrzany kamień do pizzy, używając szpatułki jako prowadnicy.
Piec w 500 przez 8 minut lub aż ser topi się i skorupa jest złoty brąz.
Usuń z kamienia pizzy za pomocą skórki do pizzy.
Umieścić pizzę na desce do krojenia; posypać 1/8 łyżeczki soli.
Pokroić na 6 klinów. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem, 1 łyżką mąki kukurydzianej, mieszaniną czosnku, 1/2 szklanki mieszanki cebuli, 3/4 szklanki szparagów, 6 łyżek sera i 1/8 łyżeczki soli.