Śródziemnomorska Grillowana Tartine Warzywna

Śródziemnomorska Grillowana Tartine Warzywna
Śródziemnomorska Grillowana Tartine warzywna jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 138 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, majeranek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tagine Z Grillowanych Warzyw Śródziemnomorskich, Grillowana Śródziemnomorska Sałatka Warzywna, oraz Śródziemnomorska Zupa Jarzynowa Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połączyć oliwę z oliwek, natkę pietruszki, majeranek, bazylię, ocet, sól, pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
MajeranekMajeranek
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Do woreczka włożyć bakłażan, cukinię i paprykę (cebulę rezerwować). Zapiekać i marynować przez 1 do 2 godzin w lodówce.Wyłącz grill, pozostaw do ostygnięcia i ostrożnie wytrzyj do czysta papierowymi ręcznikami. Podgrzej grilla panini do średniej wysokości heat.In porcje, grilluj marynowane warzywa z zamkniętą pokrywką przez 4 do 5 minut, aż będą miękkie i pojawią się ślady grillowania. Spróbuj grillować w partiach tego samego rodzaju warzyw (tj.), ponieważ różne warzywa mogą wymagać nieco innego czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Skropić trochę pozostałej marynaty nad cebulą i grillować je z zamkniętą pokrywką przez 4 do 5 minut, aż będą miękkie i pojawią się znaki grilla.Możesz albo zrobić tartiny od razu lub przechowywać warzywa w lodówce na dzień lub dwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn