Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka półsłodkiej czekolady piekarskiej, budyń instant o smaku czekoladowym, Pianki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śnieżne Ciasteczka Z Drzewa, Śnieżne ciastka z bajki, oraz Ośnieżony Deser Z Owoców Gór Skalistych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mikrofalówka 2 szklanki pianek i 2 łyżki.mleko w średniej misce do mikrofalówki na wysokiej 45 sekund; Delikatnie wymieszać. (Pianki zostaną częściowo stopione.) Przechowywać w lodówce 15 minut do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj 1 szklankę ubitej polewy; wymieszaj z trzepaczką do dobrze wymieszanej. Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki pianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Pianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Wlać 2 szklanki mleka do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Mieszanina będzie gęsta.) Delikatnie wymieszać w pozostałych 1-1 / 2 szklankach ubitej polewy. Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Rozprowadzić mieszaninę prawoślazu na warstwie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Skropić roztopioną czekoladą. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.