Śniadanie Pita

Śniadanie Pita
Śniadanie Pitas trwa około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 1,9 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka, 32 g tłuszczu i łącznie 413 kalorii. Jeśli masz pod ręką chleb pita, ser cheddar, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 30 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj śródziemnomorskich śniadaniowych pitas, śniadaniowych burrito pitas i śródziemnomorskich śniadaniowych pitas, aby znaleźć podobne przepisy.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż na maśle szynkę, cebulę i zieloną paprykę, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Chleby Pita (6 Cali), Przekrojone Na Pół I Podgrzane2 Chleby Pita (6 Cali), Przekrojone Na Pół I Podgrzane
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj jajka; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż jajka prawie się zetną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Dodajemy ser, doprawiamy solą i pieprzem. Gotuj i mieszaj, aż jajka całkowicie się zetną. Przełóż łyżką na połówki pity.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn