Śniadanie Banh Mi
Przepis śniadanie Banh mi może zaspokoić swoje Wietnamskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 913 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 184 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, bułkę banh mi, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Śniadanie banh mi kanapka z jajkami i kiełbasą, Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, oraz Bánh Mì.
Instrukcje
Aby marynowane marchewki i Daikon: połączyć marchew, daikon, sól i cukier w małej misce i wrzucić do herbu. Odstawić na 10 minut, aż płyn zostanie wyciągnięty z warzyw, a sól i cukier całkowicie się rozpuszczą.
Dodać ocet i wodę i przenieść do małego, zamykanego pojemnika.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę lub dla najlepszych rezultatów pozostawić marynowane na co najmniej 3 dni w lodówce.
Rozgrzej piekarnik lub Toster do 204°. gotować boczek w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry i renderowane, przewracając raz w połowie gotowania, o 10 minut w sumie.
Przełożyć na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz (pozostawić tłuszcz boczkowy na patelni).
Zwiększ ciepło do średniej wysokości i podgrzewaj, aż tłuszcz z boczku zacznie lekko palić.
Dodać jajka, natychmiast zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, łyżki gorący boczek tłuszcz na szczytach jaj jak gotować, aż ustawi się do pożądanej konsystencji (lubię moje żółtka płynny i białe krawędzie chrupkie).
Jajka przełożyć na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz z boczkiem.
Tosty chleb w piekarniku lub tosterze, aż gorące i chrupiące, o 3 protokół. Podziel na pół wzdłuż, pozostawiając zawias.
Obustronnie posmarować majonezem i kilkoma kroplami przyprawy Maggi.
U dołu i na górze ułóż paski boczku jajkami. Top z marynowanej marchwi i daikon, plaster ogórka, gałązki kolendry, i chilis. Doprawić solą i pieprzem.