Łyżka Kasztanowa z serem Fontina
Chestnut łyżka chleb z serem Fontina może być tylko chleb, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz tymianek, jajka, mąkę makaronową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łyżka Kasztanowa z serem Fontina, Chleb z szynką i dwoma łyżkami sera, oraz Ser Kukurydza Łyżka Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 11x7-calowe szklane naczynie do pieczenia. Stopić 2 łyżki masła w ciężkiej średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać kasztany i tymianek. Smażyć aż do ogrzania przez, łamanie kasztany na 1/2-calowe kawałki z tyłu łyżki, o 4 protokół. Przynieś mleko tylko na wolnym ogniu w dużym dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodajemy sól, następnie stopniowo ubijamy mąkę makaronową. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, stale mieszając, około 3 minut.
Dodaj pozostałe 6 łyżek masła, następnie 1 szklankę sera, ubijając, aż ser się rozpuści.
Żółtka ubić po 1 na raz; wymieszać z kasztanami. Białka ubić w dużej misce, aż będą sztywne, ale nie suche. Białka złożyć na ciepłą mieszankę mąki w 2 dodatkach.
Przełożyć do przygotowanego dania; posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Piec łyżka chleba, aż nadmuchane i zaczyna się brązowy, o 35 protokół.
Ostudzić 5 minut; Podawać na ciepło.
* Dostępne w sklepach specjalistycznych żywności, rynkach włoskich i niektórych supermarketach.