Łosoś Wędzony-Karmelizowany Dip Cebulowy
Wędzony łosoś-karmelizowany Dip cebulowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chleb, majonez, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 26%. Spróbuj Dip z łososia wędzonego i karmelizowanej cebuli, Karmelizowane Pizze Cebulowe Z Wędzonym Mozzarellanem I Rukolą, oraz Jajecznica Z Karmelizowaną Cebulą, Rukolą I Wędzoną Goudą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w 1 łyżce masła i oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu 5 minut, często mieszając; przykryć, i gotować 5 minut. Odkryć, i gotować 3 więcej minut lub do miękkości i złoty. Odstawić.
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym. Wymieszać z majonezem i 4 kolejnymi składnikami. Złóż karmelizowaną cebulę i łososia. Kryj się i wyluzuj.
Bochenek chleba kroimy na pół wzdłuż.
Posmaruj obie strony roztopionym masłem.
Rozgrzać duży, ciężka patelnia na średnim ogniu do gorąca.
Umieść połowę chleba na gorącej patelni, wyciąć stronę w dół, i umieścić mniejszą patelnię ciężką na wierzchu chleba. Naciskaj, aby spłaszczyć chleb. Gotować 1 do 2 protokół lub do tosty i rumiane. Obróć chleb i powtórz. Powtórz z pozostałą połową chleba.
Pokrój chleb na małe trójkąty.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.