Łosoś Prowansalski Z Sosem Pomidorowo-Bazyliowym

Łosoś Prowansalski Z Sosem Pomidorowo-Bazyliowym
Łosoś prowansalski z sosem pomidorowo-bazyliowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 560 kalorii. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 14 minut. Mieszanka pieprzu cayenne, filet z łososia, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łosoś Prowansalski Z Sosem Pomidorowo-Bazyliowym, Łosoś nadziewany pomidorami i koprem w sosie bazyliowym, oraz Pieczony łosoś w sosie prowansalskim dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 14 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia57
Magazyn