Łopatka wieprzowa duszona na cydrze z koprem włoskim i jabłkiem

Łopatka wieprzowa duszona na cydrze z koprem włoskim i jabłkiem
Łopatka wieprzowa duszona na cydrze z koprem włoskim i jabłkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 14 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, łopatkę wieprzową, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łopatka wieprzowa duszona na cydrze z karmelizowaną cebulą i jabłkiem Co, Łopatka wieprzowa duszona na cydrze z karmelizowaną cebulą i jabłkiem Confit, oraz Łopatka Wieprzowa Duszona Na Cydrze.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 17 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia67
Magazyn