Łatwy weekendowy bekon Mac n 'Cheese
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Easy Weeknight Bacon Mac n' Cheese. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 22 g białka i 17 g tłuszczu. 171 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką ostry ser cheddar, czosnek w butelce, makaron penne i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 51%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Łatwy ser Mac 'N z boczkiem i groszkiem, Łatwy weekendowy makaron z brokułami z bekonem i Łatwe wieczorne steki z serem Philly.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj 2-litrową zapiekankę sprayem do gotowania. Ugotuj i odcedź makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
W międzyczasie w 3-litrowym rondlu podgrzej sos, mleko i czosnek do wrzenia.
Zdjąć z ognia; mieszać, aż sery się rozpuszczą. Wymieszaj makaron, boczek i paprykę. Włóż łyżką do zapiekanki.
Piec bez przykrycia przez 20 minut lub do momentu, aż brzegi się zarumienią.