Łatwe Roladki Jajeczne
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Łatwe sajgonki mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 30. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, owijki z jajkiem, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Łatwa sałatka jajeczna o niskiej zawartości węglowodanów i Dzień Pierwszy z powrotem na Keto, oraz Łatwe Pomarańczowe Rolki.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając, aż kruszy się i nie jest już różowy.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i osuszyć ręcznikami papierowymi, jeśli to konieczne. Powrót kiełbasa na patelni. Wymieszać imbir i czosnek; gotować 1 minutę.
Dodać mieszankę coleslaw, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 protokół lub aż mieszanka coleslaw jest miękka; odstawić 30 protokół.
Łyżka 1/4 szklanki mieszanki kiełbasy w środku każdego opakowania rolki jaj. Fold górny róg każdej owijki nad napełnianiem; fold lewy i prawy róg nad napełnianiem. Lekko szczotkuj pozostały róg wodą; szczelnie zwiń wypełniony koniec w kierunku pozostałego rogu i delikatnie naciśnij, aby uszczelnić.
Wlać olej roślinny na głębokość 2 cali do wok lub holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Smażyć, partiami, 2 do 3 minut lub do złotego, obracając raz; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Podawać z sosem do zanurzania, w razie potrzeby.
Uwaga: sajgonki można składać do dnia poprzedzającego.
Umieścić je w jednej warstwie na blasze do pieczenia, przykryć szczelnie folią i schłodzić. Smażyć zgodnie z instrukcją receptury. Nie smażcie ich wcześniej ani nie smażcie i nie zamrażajcie. Nie byliśmy zadowoleni z wyników.