Łatwe Lepkie Bułeczki
Łatwe lepkie bułki mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier, mąkę, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwe Lepkie Bułeczki, Łatwe Lepkie Bułeczki, oraz Łatwe Lepkie Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Spryskaj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia dobrze sprayem z oleju rzepakowego.
Wyjąć ciasto do pizzy z lodówki, przykryć czystym ręcznikiem kuchennym i pozostawić do temperatury pokojowej na 30 minut.
Umieść wiśnie w misce z ciepłą wodą i pozwól im odtworzyć, około 5 minut.
Odcedzić całą wodę z wiśni i dodać do miski brązowy cukier, pekan, orzechy włoskie, masło, cynamon, mąka i sól. Wszystko wymieszać, aż do połączenia.
Wyłożyć ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zwinąć w duży prostokąt o grubości około 1/2 cala.
Rozłóż nadzienie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę. Następnie rozwałkuj ciasto w ten sam sposób, w jaki chciałbyś jellyroll, z jednego końca na drugi. Odciąć końce i pokroić na 12 równych plastrów.
Umieść bułki w naczyniu do pieczenia, aby były 3 na krótkiej stronie i 4 na długiej stronie.
Umieścić roladki do piekarnika i gotować, aż złoty kolor, o 15 protokół.
Do miski dodaj cukier cukierniczy, sok pomarańczowy, skórkę i ekstrakt waniliowy i dobrze wymieszaj, aby połączyć. Gdy bułki wyjdą z piekarnika, natychmiast skropić je glazurą i ostudzić na 10 minut.