Łatwe Jak Może Być Pasticcio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Pasticcio. Ten przepis służy 8. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka mielonego cynamonu, mleka, penne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasticcio Z Bakłażana I Grzybów, Pasticcio (Grecki makaron z serem i mięsem), oraz Jagnięce Ragu z ziemniaczanym Gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F i zorganizować stojak w środku.
Zagotować duży garnek mocno osolonej wody na średnim ogniu i ugotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Gdy makaron jest gotowy, odcedzić i uruchomić pod zimną wodą, aby przerwać gotowanie.
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni na średnim ogniu. Kiedy
pianki maślane, dodać cebulę i czosnek i doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i złocista, o 5 protokół.
Dodać mięso i rozbić łyżką. Gotować, często mieszając, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Pomidory i cynamon wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 minut więcej, a następnie zdjąć z ognia.
Masło 2 1/2 do 3-ćwiartka naczynia do pieczenia.
Połowę makaronu rozłożyć równomiernie na dnie lekko posmarowanego szklanego naczynia do pieczenia.
Połowę sera posypać wierzchem, dodać cały sos mięsny, pozostały makaron i pozostały ser.
W małej misce, ubić razem mleko i jajka, aż równomiernie połączone. Powoli wlać go na całe naczynie; (płyn powinien całkowicie pokryć makaron). Przykryć i piec do bąbelków, o 40 do 45 protokół. Odkryć i piec do bulgotania i rumiane, o 10 do 15 protokół więcej.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.