Łatwe Czekoladowe Babeczki
Łatwe czekoladowe babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Ten deser ma 151 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe czekoladowe babeczki, Łatwe Czekoladowe Babeczki Monster, oraz Łatwe czekoladowe babeczki dyniowe na # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić czekoladę w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie. Wymieszać, aż będzie gładka, zdjąć z ognia i ostudzić do lata. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść wkładki do babeczek w dwóch puszkach na muffinki o pojemności 12 filiżanek i jednej puszce na muffinki o pojemności 6 filiżanek.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło, cukier i wanilię, aż kremowy i gładki.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym. Wymieszać z czekoladą. Na małej prędkości, ubić w 1/3 suchych składników, a następnie połowę mleka. Powtórz, kończąc na ostatniej trzeciej suchych składników. Nie przesadzaj.
Napełnij każdą filiżankę muffinek o 2/3 i piecz, aż wykałaczka włożona do środka babeczki wyjdzie czysta, 15 do 20 minut. Schłodzić w patelni na stojakach z drutu przez 5 minut, a następnie wyjąć i ostudzić całkowicie na stojakach.